Specialist in badkamers te Lubbeek

Badkamer plaatsen Lubbeek

 

Wil u een nieuwe badkamer plaatsen in Lubbeek of omgeving? Reken op Aqua-Comfort Reno. Wij garanderen een badkamer volledig op maat van u en uw behoeften. Wij plaatsen badkamers immers volledig naar wens van de klant. We bieden een groot aantal stijlen, gaande van modern tot landelijk, zo zorgen we ervoor dat elke geplaatste badkamer volledig in de stijl van de klant is.

Inloopdouches hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen dankzij hun strak design en aangename douche ervaring. Bij Aqua-Comfort Reno zijn we dan ook helemaal mee met de laatste trends. Ontdek ons aanbod inloopdouches en andere sanitaire installaties.

Bij Aqua-Comfort Reno vindt u zowel sanitaire toestellen zoals douches en kranen als het badkamer meubilair. Laat u inspireren in onze showroom.

Watermeting en waterverzachter

Wil u de kwaliteit van uw water verbeteren? Een waterverzachter maakt van uw wachter ‘zacht water’ door het overtollig kalk uit uw water te filteren. Aqua-Comfort Reno komt graag bij u langs om de waterkwaliteit op te meten. Dit zorgt ervoor dat we, in tegenstelling tot vele van onze concurrenten, steeds een correcte oplossing op maat kunnen aanbieden. De meting zorgt er immers voor dat we u een waterverzachter kunnen aanbieden die gericht is om uw behoeften te bevredigen.

 

Contact

 info@aqua-comfort.be 
 016 29 18 88
0474 66 61 20

Staatsbaan 258

3210 Lubbeek

Afspraak maken

Maak een afspraak in onze showroom wanneer het jou past, zelfs ‘s avonds of in het weekend.

 

Ontdek de nieuwste trends voor uw badkamer en geniet van professioneel advies.